18.2 C
Pitești
19 mai 2024

Cristian Gentea: „Argeș Mall se integrează în municipiul nostru de astăzi, 25 aprilie 2024!”

Cristian Gentea: „Argeș Mall se integrează în municipiul nostru de astăzi, 25 aprilie 2024!”

《 Avantajele sunt enorme pentru Pitești:
– 1500 de locuri de muncă, ce aduc în mod clar plus valoare;
– venituri extraordinare la bugetul local, prin taxele și impozitele unui mare dezvoltator;
– pasarela auto care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de centrul orașului – 8 milioane de euro investiție în cel mai mare obiectiv de infrastructură – investiție discutată de la începutul proiectului – Prime Kapital putea proiecta accesul în mall din strada Lânăriei, însă au înțeles argumentele noastre pentru dezvoltarea infrastructurii de transport în Pitești;
– creșterea atractivității regionale a orașului – Argeș Mall este cel mai mare centru comercial din Regiunea Sud Muntenia, crește enorm fluxul de clienți, fluxul de turiști – surse directe și indirecte de venituri materiale și de imagine.

Mă bucur că i-am susținut, sunt extrem de serioși, am lucrat foarte bine și vom continua colaborarea în folosul piteștenilor.

Astfel, suntem în discuții pentru a avea, în viitorul apropiat, un birou unic pentru taxe și impozite, la fel ca în Timișoara și Alba Iulia, aici în mall, așa încât să ajutăm cetățeanul!
De asemenea, curând vom avea și o linie de transport în comun care leagă cartierul Tudor Vladimirescu de centrul municipiului, prin Lânăriei, Bulevardul I.C. Brătianu, Maternității, Armand Călinescu, Frații Golești, Depou, Tudor Vladimirescu – stația va fi în parcarea centrului comercial: linia 1B.

De astăzi, de la inaugurare, Argeș Mall este parte a comunității!》, a scris primarul Piteștiului, Cristian Gentea, pe pagiina sa de facebook.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI