14.3 C
Pitești
03 oct. 2023

Cristian Cioacă va fi eliberat?

Cristian Cioacă va fi eliberat?

UPDATE: Cristian Cioacă rămâne în închisoare!  Decizia a fost luată în cursul acestei zile, când judecătorii i-au respins definitiv cererea de eliberare condiționată.  

Fostul polițist este la un pas de a ieși din închisoare. Comisia Penitenciarului Mioveni l-a
propus pentru eliberare condiționată.
Astăzi, 17 mai, deținutul Cristian Cioacă va afla decizia judecătorilor. Aseară era vesel, în tribunele Sălii Sporturilor din Mioveni, printre colegi, tuns, aranjat, îmbracat într-un tricou alb. Într-un cuvânt, voios.


Fostul polițist execută la Penitenciarul Mioveni o pedeapsă de 16 ani şi 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracţiunilor de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, profanarea de cadavre sau morminte și acces ilegal la un sistem informatic. Cioacă a stat peste 10 ani la închisoare din pedeapsa pe care a primit-o pentru uciderea soției sale, avocata Elodia
Ghinescu.
La începutul anului 2023 Cristian Cioacă a mai cerut eliberarea condiționată, însă Comisia
Penitenciarului Mioveni i-a respins cererea. Acesta a contestat-o în instanţă, dar fără succes. Atât Judecătoria Piteşti, cât și Tribunalul Argeş, la apel, i-au respins atunci cererea de eliberare condiționată.
Pe data de 10 mai 2023, Cristian Cioacă a primit avizul favorabil de la Comisia Penitenciarului Mioveni.
Acum propunerea formulată de comisia pentru liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Mioveni ar putea fi admisă de Judecătoria Pitești.

 

Foto reprezentativ: arhiva

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press mai 17, 2023 Cristian Cioacă va fi eliberat? Fostul polițist este la un pas de a ieși din închisoare. Comisia Penitenciarului Mioveni l-a propus pentru eliberare condiționată. Astăzi, 17 mai, deținutul Cristian Cioacă va afla decizia judecătorilor. Aseară era vesel, în tribunele Sălii Sporturilor din Mioveni, printre colegi, tuns, aranjat, îmbracat într-un tricou… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI