22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

Cristian Cioacă va fi eliberat din închisoare

Cristian Cioacă va fi eliberat din închisoare, după ce judecătorii i-au admis cererea de eliberare condiţionată, decizia instanţei fiind definitivă.
Cioacă a fost eliberat din închisoare după 9 ani, în contextul în care condamnarea definitivă a fost de 15 ani și 8 luni de închisoare.
El a primit această pedeapsă în 2014 pentru că şi-a ucis soția, dată dispărută în 2007, după ce instanța de fond îi dăduse 22 de ani.

Trupul Elodiei Ghinescu n-a fost găsit nici până acum

Fostul poliţist nu a recunoscut niciodată că el a ucis-o pe Elodia Ghinescu. Trupul acesteia nu a fost găsit de autorităţi, deşi în acest caz a fost desfăşurată una dintre cele mai ample anchete judiciare din România.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu. Înainte de condamnarea finală, Cioacă a mai executat 449 de zile de arest preventiv. Pe lângă zilele de închisoare executate, potrivit datelor din dosar, 480 de zile a câștigat Cioacă pentru „condiţii necorespunzătoare de detenție”, iar alte 712 zile i s-au considerat executate ca urmare a muncii prestate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI