20.9 C
Pitești
20 mai 2024

Copiii pot participa la tabere de vară la Muzeul Golești

În perioada de vară 2021, la Muzeul Golești se vor organiza tabere de meșteșuguri (țesut, cusut, lemn, olărit), tabere de pictură (naivă, cu tematică etnografică)  și atelier de scriere creativă. Acestea fac parte din programul creativ Vacanța de vară… la țară!, după cum urmează:

Iulie

5-9 iulie – Pictură pe sticlă şi hârtie, ediţia a IV-a,  tabără de pictură, coordonator Cătălina Tuică, locul și orarul de desfășurare: parcul conacului Goleștilor, între orele 10.00-12.00.

Materiale necesare: Sticla dimensiune a 4, sigilate marginile cu bandă adezivă, markere faber castell dimensiune 1 și 0,5, culori tempera, pensule mărime: 4, 6, 8

19-23 iulie – Arta cusăturilor, ediţia a II-a, tabără de meșteșuguri tradiționale

26-30 iulie – Atelier de creație Sporul casei

August

2-6 august – Arta confecţionării ţesăturilor din lână, ediţia a IX-a, tabără de meșteșuguri tradiționale, coordonatoar Malvine Mocenco;

9-14 august – Jocul în lemn, ediţia a VII-a, tabără de meșteșuguri tradiționale, coordonator Romulus Zamfir;

16-20 august – Arta olăritului. Ceramica de Cucuteni, ediţia a IX-a, tabără de meșteșuguri  tradiționale, coordonatori Nicoleta și Ion Mitroi;

Atelier de scriere creativă, va participa scriitorul basarabean Dumitru Crudu.

În funcţie de solicitări  se va desfășura tabăra de creație „Arta confecţionării păpuşilor tradiţionale”, ediţia a VIII-a, tabără de meșteșuguri  tradtradiționale sub coordonarea Elenei Nencov.

Datele pot suferi modificări în funcţie de înscrierile copiilor la tabere, de programul meşterilor şi de oportunităţile de organizare ateliere.

Taxele percepute de către Muzeul Golești: 5 lei bilet de intrare la muzeu/zi/copil și 5 lei taxă atelier/zi/copil = 10 lei zi/copil.

Înscrierile se fac la secretariatul muzeului: telefon 0248.266.364; email: contact@muzeulgolesti.ro

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI