11.9 C
Pitești
24 mai 2024

Copiii de la „Iulia Zamfirescu” Mioveni au sărbătorit „Ziua Pământului”

Copiii de la „Iulia Zamfirescu” Mioveni au sărbătorit „Ziua Pământului”

În fiecare an, în data de 22 aprilie, locuitorii din peste 140 de țări sărbatoresc „Ziua Pământului”, prilej pentru a mulțumi Terrei pentru tot ceea ce ne oferă dar și pentru a atrage atenția asupra pericolului în care se află planeta noastră din cauza poluării excesive și a consumului irațional al resurselor acesteia.

Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” este o școală ECO, o școală în care este promovat, încurajat și practicat un comportament responsabil care contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Pentru a demonstra acest lucru și pentru a-i încuraja pe cei din jur să adopte o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător, peste 200 de elevi au participat astăzi, în prima zi a Programului „Săptămâna Verde”, la o Paradă costumelor realizate din materiale reciclabile, au creat și au expus lucrări artistice în cadrul unei expoziții tematice.

„Ziua Pământului ” a fost sărbătorită la „Iulia” și prin muzică și dans, elevii au cântat în cadrul unui program de karaoke și au dansat într-o atmosferă de sărbătoare.

Activitățile au fost desfășurate la inițiativa cadrelor didactice din unitatea de învățământ în colaborare cu părinții elevilor și Consiliul Școlar al Elevilor din liceu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI