25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Consiliul Județean Argeș premiază EXCELENȚA!

Consiliul Județean Argeș premiază EXCELENȚA!
Consiliul Județean Argeș organizează ”Gala Excelenței în Argeș” – ediția 2024, eveniment dedicat personalităţilor argeșene care, prin activitatea ştiinţifică şi profesională, s-au remarcat în domenii de referință în cursul anului 2023, contribuind în mod esenţial la prestigiul județului Argeș.

Vor fi acordate premii în 10 domenii de activitate: educație și științe, sănătate, cultură și arte, social, sport, tineret, turism, mediu de afaceri, mass-media și mediu public. De asemenea, pot fi acordate Premii speciale de „Merit pentru întreaga activitate” și Premiul de Înaltă Apreciere – ,,Ambasadorul Argeșului”.

Candidaturile pentru premiere se depun până la data de 15 martie 2024, prin completarea formularului de înscriere, astfel:
– personal, la registratura Consiliului Județean Argeș (Municipiul Pitești, Piața Vasile Milea, nr.1) sau
– on-line, la adresa de e-mail: birou_presa@cjarges.ro

Candidaturile vor fi evaluate, selectate și votate de Juriul format din specialiști din domeniile de referință menționate în Regulamentul „Galei Excelenței în Argeș” – 2024. Pentru ca un candidat să se înscrie în competiţie trebuie să îndeplinească criteriile și condițiile de premiere prevăzute în Regulament.

În vederea depunerii candidaturilor, regăsiți Formularul de înscriere și Regulamentul privind organizarea și desfășurarea „Galei Excelenței în Argeș”- 2024 pe site-ul Consiliului Județean Argeș, www.cjarges.ro, la secțiunea Evenimente / Gala Excelenței în Argeș – 2024 sau accesând linkurile:

Formularul de înscriere AICI:
Regulamentul AICI:

Ceremonia de decernare a premiilor se va desfășura în data de 28 martie 2024, ora 18.00, la Teatrul ,,Alexandru Davila” Pitești.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI