13.7 C
Pitești
14 apr. 2024

Consiliul Județean Argeș demarează noi proiecte

Consiliul Județean Argeș demarează noi proiecte în această perioadă, motiv pentru care consilierii județeni sunt convocați în ședințe extraordinare de îndată pentru aprobarea proiectelor de hotărâre, conform procedurilor legale. Astfel, astăzi, 1 martie, a avut loc o ședință extraordinară, condusă de vicepreședintele Marius Nicolaescu, în care au fost aprobate mai multe modificări de buget privind investițiile în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unor spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Argeș.

Este vorba de investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a spitalelor:

✅ ”Digitalizarea Spitalului de Recuperare Brădet”
✅ ”Digitalizarea Spitalului de Boli Cronice Călinești”
✅ “Consolidarea investițiilor în sisteme informatice și în infrastructura digitală a Spitalului Orășenesc REGELE CAROL I Costești”
✅ ”Digitalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni”
✅ ”Dezvoltarea sistemului informatic și a infrastucturii digitale a Spitalului de Pediatrie Pitești”
✅ ”Digitalizare pentru excelență în boli cronice: Transformarea Infrastructurii IT la Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie Constantin Bălăceanu Stolnici”
✅ ”Modernizarea infrastructurii IT pentru optimizarea serviciilor Spitalului de Psihiatrie Sf. Maria Vedea”.

Toate aceste proiecte sunt finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

Este foarte important să parcurgem cât mai repede pașii prevăzuți pentru demararea și implementarea proiectelor și vă mulțumesc pentru faptul că răspundeți cu promptitudine la solicitările privind convocarea acestor ședințe de îndată. În această zi specială, urez un sincer „La mulți ani!” tuturor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Mărțișorului. Să avem cu toții o primăvară frumoasă, plină de proiecte și încununată de finalizarea cât mai multor investiții.”, a declarat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Proiectele de hotărâre pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Argeș, la secțiunea Activitate/Ședințe, iar ședințele pot fi urmărite la secțiunea Servicii online/Sedinte live.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI