14.8 C
Pitești
02 oct. 2022
spot_img

Concert Grigore Leșe la Teatrul Davila

În această seară, în sala Teatrului Al.Davila a avut loc concertul artistului Grigore Leșe. A urcat pe scenă alături de alte trei artiste: o soprană, o pianistă și o cornistă și a fost acompaniat de Orchestra Doina Argeșului, condusă de Cătălin Iancu.

Grigore Leșe este un artist unic și spectacolele sale sunt unice. A doinit din fluier, a cântat, a recitat, a dirijat, a însuflețit publicul, și-a jucat perfect rolul de artist complet, stârnind publicului ropote de aplauze. La final, a avut un discurs tipic, publicul ascultându-l în picioare. A fost o căldură pe care – artist și public – și-au dăruit-o reciproc. Câțiva spectatori au urcat pe scenă și i-au oferit buchete de flori și cadouri personalizate (un tablou deosebit și o pictură cu chipul artistului).

După ce a mulțumit publicului, artiștilor care l-au acompaniat, prezentându-i pe fiecare, echipei tehnice care l-a ajutat, organizatorului – Centrul Cultural Județean Argeș, directoarei Elena Iagăr, pentru invitația de a concerta la Pitești, a anunțat că va veni lunar în orașul nostru pentru o serie de conferințe pe teme de folclor și tradiții, iar la una dintre ele a promis că va aduce și câteva cărți ale sale, pentru că publicul piteștean a fost deosebit, „a avut simțire artistică” ceea ce a contribuit la reușita spectacolului și l-a făcut să se simtă special.

Ne-a mai spus că a meritat să nu doarmă în noaptea precedentă, pentru că a tot repetat o melodie care nu-i dădea pace, iar în spectacol aceasta i-a ieșit perfect. Iubește și prețuieste orașul nostru, l-a vizitat și îi place mult.

Mulțumim, Grigore Leșe, pentru cuvintele frumoase, spuse din inimă și pentru aprecieri. Vă așteptăm cu drag oricând la Pitești.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!