13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

Colegiul Național I.C. Brătianu aniversează 156 ani

Colegiul Național I.C. Brătianu, cea mai de prestigiu unitate școlară din Pitești, a aniversat azi 156 de ani de la înființare. Ca de obicei, aceste aniversări adună sub cupola instituției multe personalități valoroase ale județului, în general foști absolvenți care azi au ajuns în poziții de conducere a județului si chiar a țării. Inclusiv un fost președinte al României a absolvit aici, e vorba de Emil Constantinescu,  dar și foarte mulți oameni de știință ai lumii, medici și profesori renumiți, mulți dintre miniștrii, parlamentarii și primarii actuali.

„Colegiul Național I.C. Brătianu este o instituție ce a scris istoria educației în regiunea noastră și a dat României personalități valoroase care au marcat prin realizări, cam toate domeniile vieții sociale, culturale și politice.

Este o bucurie şi o mândrie să vă fim alături în acest moment, emoţionant pentru dumneavoastră, cu siguranță!

156 de ani sunt ani de aur, sunteți model de performanță în educație, pentru că nu v-ați dezis de la misiunea pe care o slujiți – formarea de generații într-un sistem de valori tradițional dar progresist și identificarea și pregătirea vârfurilor intelectuale pentru excelența de mai târziu!

Cu acest prilej, adresez Colegiului I.C. Brătianu cele mai frumoase urări pentru un viitor pe măsura trecutului și prezentului!

Profesorilor le doresc sănătate și putere să-și continue misiunea nobilă!
Tinerilor? Le doresc să-și continue drumul succesului și al performanței!
La mulți ani, toți plini de bucuria reușitei și performanței!”, a transmis la festivitate Cristian Gentea, primarul mun. Pitești

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI