31.6 C
Pitești
30 iul. 2021
spot_img

Colegiul I.C. Brătianu – unul dintre liceele de elită ale țării, împlinește 155 de ani

Colegiul Național „Ion C. Brătianu” Pitești sărbătorește 155 de ani de activitate, 155 de ani de cultivare continuă, în sufletele elevilor săi, a ceea ce, cu mândrie, se intitulează „spiritul brătienilor”.

Regele Ferdinand I obișnuia să spună că „nu zidurile fac o şcoală, ci spiritul ce domneşte într-însa”, iar Colegiul Național „Ion C. Brătianu” Pitești nu a abdicat nicio secundă de la acest deziderat, dezvoltând valorile, sentimentele și experiențele care stau la baza „spiritului brătienilor”.

La ceas aniversar, câțiva dintre absolvenții Colegiului Național „Ion C. Brătianu” Pitești au acceptat provocarea de a ne povesti ce înseamnă pentru ei „spiritul brătienilor” și cum le-a modelat acesta caracterele. De asemenea, câțiva profesori, și ei la rândul lor foști elevi ai colegiului, au împărtășit cu emoție în fața camerei de filmat, ceea ce simt sau au simțit când au pășit, în calitate de profesori, pe holurile pe care cândva au fost elevi.

Pe pagina de facebook a liceului suntem invitați să vedem primele videoclipuri realizate de elevi din campania „155 de ani de tradiție și performanță oglindiți în suflete de absolvenți”.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI