26.6 C
Pitești
19 iun. 2024

Clinica Dr. GUPTA – profesionalism și omenie

Clinica Dr. Gupta – Pitești, Bdul Republicii nr. 4 (fostul sediu ENGIE), parter, tel. 0348405224, 0770957355, program L-V: 7:00-21:00

Societatea Luy Esthetic Art s-a mutat într-o nouă locație. Este vorba despre Clinica Dr. Gupta situată în Pitești, Bdul, Republicii nr. 4 (în clădirea fostului sediu ENGIE), la parter.

Clinica funcționează cu 3 specialități:
1. Stomatologie și endodonție
2. Chirurgie plastică, estetică și reparatorie
3. Ortopedie și traumatologie

De asemenea, tot aici funcționează un laborator de recoltare analize medicale, făcând parte din rețeaua privată de sănătate Regina Maria

L-am întrebat pe Dr. Sidharth Gupta, medic primar chirurgie plastică, estetică și reparatorie, ce proceduri medicale se pot face în clinica sa.

– De puțin timp ne-am mutat într-o locație nouă, cu dotări ultramoderne. Aici ne desfășurăm activitatea în trei specializări, respectiv stomatologie, chirurgie plastică și ortopedie-traumatologie. Pe stomatologie, este dna Dr. Gupta-Voica Luiza-Mihaela, medic dentist specialist endodonție, în cadrul căreia se ocupă de tratamentele de canal, folosind magnificatia (microscopul operator), utilizăm laseroterapia bolii parodontale și PRP intragingival, albirea dentară laser, implanturi dentare, tratamente stomatologice la copii, tratamente profilactice, tratamente protetice de ultimă generație etc.

Pentru alte detalii, consultați site-ul clinicii: www.luyestheticart.ro

La ortopedie-traumatologie lucrăm cu domnul Dr. Dragoș Șerb, medic primar în specialitatea respectivă, care efectuează intervenții ce țin de chirurgie ortopedică și traumatologie, precum și terapii PRP intraarticulare, acid hialuronic etc.

Pentru că tot e la modă estetica facială și corporală, iar oamenii sunt mult mai interesați de acest domeniu, ce anume operații estetice realizați în clinica dv.?

– Realizăm orice operație estetică pe care și-o doresc pacienții noștri, atât operații complexe: abdominoplastie, implant mamar, reducție mamară, mastopexie, lifting facial, lifting al coapselor, gambelor, brațelor, liposucție, cât și intervenții mai mici, care țin strict de estetică: acid hialuronic, botox, minilifting facial, blefaroplastie superioară și inferioară, tratament PRP, excizie de țesuturi tumorale mici, bichectomie, labioplastie etc.

Cum spuneam, soția (n.r.Dr. Luiza Mihaela Gupta-Voica) este medic dentist specialist în endodonție. Efectuează toate genurile de tratamente stomatologice, endodonție microscopică, laseroterapie a bolii paradontale, a durerii articulației temporo-mandibulare, albire dentară laser, implantologie, pedodonție (la copii), ortodonție, PRP intragingival etc.

Pentru alte detalii, consultați site-ul clinicii: www.luyestheticart.ro

După cum arată clinica, ați investit foarte mult în aparatură și dotări.

– Da, într-adevăr, pentru a ne dezvolta și a putea oferi pacienților noștri acces la cele mai noi și moderne proceduri de tratament în domeniile noastre, am investit în aparatură de ultimă generație. De asemenea, avem un parteneriat cu rețeaua privată de sănătate „Regina Maria”, în cadrul căruia recoltăm analize medicale pentru pacienții din Argeș. Recoltarea se face în fiecare zi lucrătoare între orele 7-13, pacienții se pot prezenta la sediul nostru doar cu buletinul. Deocamdată, se fac analize doar cu plată, dar în viitor vom avea în vedere și un eventual parteneriat cu Casa de Asigurări. Ceea ce credem însă că e foarte important pentru pacienții noștri sunt calitatea și siguranța acestora, ori rețeaua medicală „Regina Maria” garantează acest lucru.

Am primit feedback pozitiv de la pacienții dv., chiar în momentul în care așteptam la intrare am fost plăcut impresionată de modul în care vă adresați tuturor, de amabilitatea cu care sunt întâmpinați și de silința pe care v-o dați ca pacienții să plece mulțumiți.

– Da, vă mulțumesc. Sunt o fire calmă, îmi plac oamenii, de-aceea m-am și făcut medic. Încercăm ca pacienții noștri să se simtă în siguranță, să fie tratați cu respect și cu profesionalism.

Am observat pe peretele de la intrare un mesaj de întâmpinare care mi se pare super concludent: «Suntem o echipă de oameni simpli, cu CORD. Credință, Onoare, Respect, Dragoste». Ar fi bine să funcționeze în toate clinicile medicale.

– Da. Ar fi bine! La noi funcționează, vă garantez.

Pentru alte detalii, consultați site-ul clinicii: www.luyestheticart.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site