23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Claudiu și-a refăcut casa după incendiu

În urmă cu o lună și ceva, o nenorocire s-a abătut asupra familiei Vlădău din Dragoslavele: într-o noapte la ora 1 s-au trezit cu casa în flăcări. Norocul a fost că a putut să-și evacueze familia, dar toate bunurile i-au fost mistuite de flăcările nimicitoare.

Pompierii au reușit după ore bune de luptă cu flăcările să stingă incendiul, dar oamenii au rămas fără nimic, casa fiind efectiv distrusă. Ce a scăpat de flăcări a fost distrus de apă. Iată cum arăta casa după stingerea incendiului.

Deși orice om ar fi cedat psihic, tânărul și energicul Claudiu Vlădău nu s-a lăsat doborât de necaz. A mulțumit lui Dumnezeu că l-a trezit la timp să-și salveze familia, a mulțumit celor care l-au ajutat și cu sprijinul apropiaților și a mai multor oameni de bună credință care i–au sărit în ajutor, a început să-și reconstruiască locuința. Puțin câte puțin, la fel cum făcuse și atunci când o construise. Cu multă muncă și cu sacrificii.

Acum a reușit. Ne arată poza cu reușita lui. Acum se vor muta cu toții din nou ACASĂ. Ne bucurăm din suflet pentru el si familia lui. Toată admirația! Și bineînteles că, la fel ca la început, nu a uitat să mulțumească celor care l-au ajutat. Dumnezeu ajută oamenilor buni si recunoscători. Si celor care nu-și pierd credința și speranța.

CITEȘTE ȘI:

Ajutor pentru tinerii cărora le-a ars casa

Dragoslavele: Casă distrusă de incendiu

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site