4 C
Pitești
04 mart. 2024

Cine este candidatul PNL pentru Primăria Pitești

Cine este candidatul PNL pentru Primăria Pitești

Astăzi, 6 februarie 2024, de la ora 16.00, la sediul PNL Pitești, din strada Doina și Ion Aldea Teodorovici, a avut loc conferința de presă prilejuită de ședința comună BPJ Argeș-BPL Pitești pentru validarea candidatului PNL la Primăria Pitești.

Au susținut declarații de presă ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

《 Sunt Mihai Coteț, tatăl a doi copii minunați, soț și antreprenor》, și-a început acesta speech-ul. Ideea principală a cuvântului acestuia a fost ca Piteștiul să fie „acasă” pentru toți, inclusiv pentru tineri, mai ales că avem la Pitești un centru universitar. Nu a scăpat prilejul de a ataca administrația actuală, dar și celelalte administrații din ultimii 30 de ani, aducând în actualitate necesitatea construirii unui spital, idee pentru care liberalii se bat de câțiva ani, dar și de investiții în învațământ (nevoia de after-school-uri) și în infrastructură.

Alina Gorghiu a spus că îl susține în acest demers, îl felicită și că este prima (și singura) opțiune a Partidului Național Liberal pentru Pitești. Sloganul sub care va candida este: „Mihai Coteț – 100% pentru Pitești!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI