37.6 C
Pitești
20 iun. 2024

„Cine e fără păcat să ridice piatra!”

PSD Argeș este indignat de atitudinea liberalilor cu privire la situația de la Călinești, aceștia trimițând echipe de tineri pe la porțile oamenilor pentru strângerea de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului de la Călinești. Iată ce comunicat „acid” publică partidul pe pagina de facebook:

《 „Mititeii” liberali se agită precum produsele de carmangerie pe grătar în cazul subiectului de la Călinești. Actualul primar, deși are anumite restricții impuse de lege, este în continuare primar. Și pentru că, spre deosebire de unii, noi chiar considerăm că Justiția, prin judecători, trebuie să rezolve astfel de spețe, așteptăm o sentință definitivă și irevocabilă.

Până atunci însă, PSD Argeș și-a respectat regulamentul intern și a respectat și legea. Încă de la începutul acestui subiect, primarul din Călinești a fost suspendat din toate funcțiile publice deținute în partid și, ulterior, ca urmare a deciziei de reținere, a fost și exclus din partid.

Sigur, se spune că greșeala este umană. Și dl Mihai Georgescu trebuie să își asume acum efectele acestei greșeli. Dar PSD a acționat corect politic și moral, atât față de comunitatea din Călinești, cât și față de membrii săi. Și chiar față de primarul Georgescu.

De unde tupeul acesta însă la urmașii lui Brătianu din Călinești? Sau, poate, mai degrabă, le-am putea spune urmașii lui Dimitrie Alexandru Sturza. Asta ca să îi mai trimitem și la citit (sic!).
Să le reamintim că, până de curând, au avut ca președinte un fost pușcăriaș în America și țepar urmărit de bănci? Să le reamintim că, spre deosebire de noi, aceste virgine ale politicii românești încă nu l-au exclus pe Costică, fostul ministru care a primit mită 22 de tone de tablă și a fost trimis în judecată?

Cum a ajuns Mihai Georgescu cel mai mare rău din România, când primarul #PNL de la Sângeorz-Băi, ilustrul Ogâgău, și-a umilit fetița și este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce a apărut un video în care acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate? Cum de și-au permis acești ipocriți ai politicii românești să ne critice, când partidul lor abia acum câteva zile a decis să propună, atenție, retragerea sprijinului politic pentru Stan Malinche, primarul comunei Gropeni, însurat și cu copii, care s-a dezbrăcat în camera de hotel în seara Congresului PNL și i-a făcut declarații de dragoste unei viitoare angajate căreia îi enumera posturile pe care aceasta le-ar putea ocupa în organigrama primăriei? Din septembrie și până acum nu a fost luată nicio decizie. Și în tot acest timp individul a hărțuit-o pe jurnalista care a făcut publice imaginile! (https://newsweek.ro/politica/video-primarul-migrator-care-promitea-gol-posturi-pe-dezbracate-s-a-luat-si-de-o-jurnalista)

Este demnă de mare uimire această izvorâre de moralitate din găleata penelistă din partea unor inși care habar nu au cu ce se mănâncă politica, administrația și bunul-simț. Puși numai pe căpătuială și accederea în funcții pentru a urmări interesele altora. Fără nicio urmă de decență. Astăzi pupând derriere-ul liderilor, mâine scuipându-le obrazul. Astăzi promițând, mâine uitând.
Uitați-vă la politica lor! Ce a produs Guvernul Meu? Ce a produs PNL? Dacă PSD nu intra la guvernare, astăzi erau alergați cu furcile prin țară și prin Călinești, nu mai alergau ei cetățenii! Și da, asta a fost greșeala PSD, pentru că a dat mâna cu cei care l-au scuipat, însă realitatea este că dacă nu veneam la putere, astăzi eram mai rău ca în Ucraina!

Și încă ceva. Cu toate relele lui, Mihai Georgescu chiar a construit ceva în Călinești și comuna începea să se dezvolte. Poate ne pot spune și nouă liberalii, punctual, ce au reușit să facă de bine pentru acest județ în afară de promisiuni. Și de banii pe care „Superman” i-a aruncat, ilegal, ca mită pentru primarii care l-au susținut pe el și echipa câștigătoare la alegerile de la Romexpo în care au fost încălcate toate restricțiile impuse de pandemie. Aceleași restricții pe care toți cetățenii erau obligați să le respecte sub imperiul amenzilor și dosarelor penale!

O tempora!》, transmite Biroul de Presă al PSD Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site