17.6 C
Pitești
23 sept. 2023

Cinci medici din Ankara au vizitat Spitalul Judeţean

Cinci medici din Ankara au vizitat, miercuri, 7 iunie 2023, Spitalul Judeţean de Urgenţă Pitești (SJUP). Delegaţia turcă, de la Spitalul Universitar Gazi, a fost formată din 4 neurochirurgi și un medic ortoped.

 

La Pitești, cei cinci specialiști au fost întâmpinați de cei doi oameni care se află încă din 2005 la cârma Secției de Neurochirurgie a SJUP: prof. univ. dr. Mihai Popescu, secondat de asistenta-șefă, Cornelia Dinculescu, dar și de medicii care completează echipa medicală, precum și de directorul medical al instituției, dr. Costin Ștefan.

Din delegația din Turcia au făcut parte prof. dr. Duran Berker Cemil, prof. dr Ayhan Tekiner, prof. dr. Ahmet Memduh Kaymaz, prof. dr. Emrah Celtikci, țoți din Departamentul de Neurochirurgie, precum și prof. dr. Halil Gokhan Demirkiran, Departamentul de Ortopedie și Traumatologie.

Deplasarea medicilor turci în Argeș vine ca urmare a vizitei efectuate de părintele neurochirurgiei argeșene, prof. dr. Mihai Popescu, în Ankara, în luna februarie a acestui an. Schimbul de experiență a fost benefic ambelor părți, cu toții declarându-se încântați de acest proiect care stă la baza unei fructuoase colaborări.

După ce au vizitat Secția de Neurochirurgie, cei cinci medici străini, însoțiți de Ștefan Giurcă, președintele Asociației Române din Țara Galilor, au fost conduși în Blocul Operator și ATI, unde li s-au prezentat realizările ultimilor ani, dotările cu aparatură medicală performantă.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press iunie 7, 2023 Cinci medici din Ankara au vizitat, miercuri, 7 iunie 2023, Spitalul Judeţean de Urgenţă Pitești (SJUP). Delegaţia turcă, de la Spitalul Universitar Gazi, a fost formată din 4 neurochirurgi și un medic ortoped.   La Pitești, cei cinci specialiști au fost întâmpinați de cei doi oameni care se află încă… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI