7.6 C
Pitești
21 feb. 2024

Ceremonia predării-primirii comenzii Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre “Mihai Viteazul” și a garnizoanei Pitești

Joi 11 martie, începând cu ora 11.00, la sediul instituției noastre va avea loc ceremonia predării-primirii comenzii Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre “Mihai Viteazul” și a garnizoanei Pitești.

După o activitate remarcabilă de 34 de ani în serviciul militar, domnul colonel Marian BAE, comandantul Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre “Mihai Viteazul” și a garnizoanei Pitești, iși încheie cariera militară prin trecerea în rezervă.

Domnul colonel Marian BAE aduce mulțumiri personalului unității, comandanților de unități din garnizoană, pentru profesionalismul și perseveranța manifestate în îndeplinarea sarcinilor de serviciu, conducerilor autorităților publice județene și locale, Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgențe, S.R.I., S.T.S. pentru colaborarea deosebită pe linia apărării și ordinii publice, considerând că respectul de care se bucură instituția militară nu era posibil fără efort individual și spirit de echipă.  

De asemenea dorește să mulțumească și tuturor reprezentanților mass-media pentru obiectivitatea și promptitudinea cu care au prezentat activitățile instituției militare și iși exprimă certitudinea că relațiile de colaborare vor continua în aceeași notă de transparență și deschidere, pentru o corectă și deplină informare a opiniei publice.

La eveniment, au fost invitați să participe, reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, ai autorităților publice locale, ai sistemului național de apărare, siguranță și ordine publică, cadre militare active, în rezervă și retragere.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate vor fi așteptați la sediul Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre “Mihai Viteazul”, în data de 11.03.2021, între orele 10.45-10.55.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI