11.9 C
Pitești
24 mai 2024

Centrul Cultural Mioveni vă invită să luați parte la o vizită inedită!

Centrul Cultural Mioveni vă invită să luați parte la o vizită inedită!

Noaptea Muzeelor 2024, a XX-a ediție a evenimentului internațional, va avea loc sâmbătă, 18 mai. În intervalul orar 19.00 – 24.00, publicul este invitat să descopere în Cula Racovița, o mică fărâmă din istoria rurală a comunității din zona Mioveni printr-o inedită incursiune în timp.

Dacă sunteți pasionat de istorie și etnografie, atunci trebuie să profitați de ocazie și să treceți pragul Culei Racovița din Mioveni. Cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, pe 18 mai accesul publicului este gratuit atât la Cula Racovița, cât și la oricare alt muzeu din țară.

De asemenea, la 18 mai este sărbătorită Ziua Internațională a Muzeelor. În anul 2024, evenimentul Ziua Internațională a Muzeelor are drept temă „Muzeele, Sustenabilitatea și Starea de bine”. Anual, acest eveniment invită muzeele, artiștii, profesioniștii și comunitățile lor să creeze, să-și imagineze și să împărtășească noi practici de (co-)creare de valoare, noi modele de afaceri pentru instituțiile culturale și inovarea soluțiilor pentru provocările sociale, economice și de mediu în contextul actual.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI