18.7 C
Pitești
23 sept. 2023

Cel mai mare hotel din Moeciu se închide

Cel mai mare hotel din Moeciu se închide

Cel mai tare hotel de la Moeciu de Sus, MISTRAL RESORT, se va închide de la 1 septembrie. Managementul hotelului nu a anunțat motivul, dar spune de niște „circumstanțe neprevăzute”. Iată cu câtă tristețe își anunță ieșirea de pe piață:

Dragi prieteni și oaspeți,

Cu inima grea anunțăm închiderea hotelului Mistral Resort începând cu data de 1 Septembrie 2023.
Din cauza unor circumstanțe neprevăzute, considerăm că cel mai bine este să încheiem pentru moment acest capitol al călătoriei noastre.
Nu putem exprima suficientă recunoștință pentru dragostea și sprijinul pe care le-am primit în ultimii ani.
Fiecare oaspete, fiecare masă împărtășită, fiecare sărbătoare găzduită și toate amintirile create între zidurile noastre au însemnat lumea pentru noi.

Cu cea mai profundă recunoștință,
Echipa Hotel Mistral Resort 》

Sincer, ca oameni care ne-am cazat de câteva ori la acest hotel, suntem triști. O locație excepțională, un resort dotat, curat, adaptat cerințelor pieții (politică permisivă pentru animale de companie, loc de joacă pentru copii, dotări moderne, distracții speciale, preparate gustoase și de calitate, oameni primitori).

Nu știm dacă problemele financiare au dus la această decizie, dar este o mare pierdere pentru turiști, dar și pentru Turism în general. HoReKa a fost lovită brutal în perioada pandemiei, multe hoteluri nu au reușit încă să se redreseze financiar iar scăderea puterii de cumpărare a românilor face ca cheltuielile acestora să meargă spre strictul necesar. Acest lucru se răsfrânge asupra cheltuielilor care țin de plimbare, distracție și relaxare, cele de care oamenii „se pot lipsi”. Întreținerea unui hotel costă enorm. Ori un hotel de asemenea dimensiuni dacă nu are un grad de ocupare corespunzător, nu poate merge prea mult „pe pierdere”, la un moment dat trebuie să iei o decizie radicală. Asta e economia de piață! Păcat!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI