28.2 C
Pitești
22 iul. 2024

Ce se întâmplă cu transportul cu maxi-taxi

Ce se întâmplă cu transportul maxi-taxi?

Consiliului Județean Argeș anunță că transportul județean de persoane va fi reluat din această seară‼️

Operatorii economici care fac transport intrajudețean (tip maxi-taxi) au rămas fără licență de transport. Asta din cauza unor modificări legislative. Astăzi ei nu au putut ieși pe traseu, iar oamenii care foloseau aceste mijloace de transport nu au putut ajunge la destinație (serviciu, școli etc).

Confruntați cu nemulțumirile cetățenilor, care au întârziat la serviciu sau la școală, mulți apelând la soluții ad-hoc de transport, fie cu mijloace auto personale, fie pe jos (unde s-a putut), cei de la Consiliul Județean au fost puși în fața unei probleme pe care au trebuit să o rezolve rapid. Iată punctul lor de vedere:

《 Consiliul Județean Argeș face toate eforturile pentru reluarea transportului public județean de persoane.

Toate consiliile județene din țară se confruntă, la acest moment, cu problema expirării licențelor operatorilor de transport din cauza unor modificări legislative.

„Vrem să vă asigurăm că în aceste zile s-au făcut toate eforturile necesare pentru găsirea soluțiilor legale, pentru că ne preocupă ca argeșenii și, în mod special elevii, să poată beneficia de transportul public județean” – a transmis Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Așadar, transportul public județean de persoane se reia în această seară!

Consiliul Judetean Arges s-a întrunit în ședință de îndată, în care consilierii au aprobat, în unanimitate, reluarea activității de transport județean.

Urgentarea ședinței a fost impusă pentru a nu lăsa argeșenii care fac naveta și elevii care merg la școli fără transport!

Imediat după ședință, operatorii de transport și-au ridicat licențele pentru desfășurarea activității.》, a transmis Consiliul Județean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site