16.5 C
Pitești
02 oct. 2023

Ce școli din Pitești dau liber copiilor în incintă

Ce școli din Pitești dau liber copiilor în incintă

În cadrul conferinței de presă de la Primăria Pitești de astăzi, viceprimarul Mihai Mihăilescu a anunțat care sunt școlile din Pitești unde copiii vor avea acces pe terenurile de sport. S-a dat lege, votată în Parlament, dar și hotărâre de consiliu local, ca școlile să permită accesul copiilor în incinta lor, în principiu pe terenurile de sport aparținând acestora, pentru a le folosi atât pe perioada vacanței, cât și în timpul anului școlar în cadrul programului aprobat prin hotărârea consiliului local.

Acesta este un lucru bun, ținând cont că este și vacanță, s-au terminat și examenele, și copiii pot merge liniștiți să se joace pe terenurile de sport ale școlilor din cartierul lor. Dintre toate școlile de pe teritoriul muncipiului Pitești, cu excepția celor care sunt dezafectate pentru lucrări, doar Colegiul Național Zinca Golescu nu a acceptat acest lucru. Încă!

În momentul de față, toate unitățile școlare sunt deschise pentru petrecerea timpului liber al copiilor pe terenurile lor de sport. Dar sunt și câteva unități școlare închise, cele unde se fac reparații: Școala Traian, Nicolae Bălcescu Structură 1, Mircea Eliade, Armand Călinescu, Grupul Școlar Astra, iar Dinu Lipati nu deține teren de sport. Cu privire la răspunsul negativ de la Colegiul Zinca Golescu,  autoritățile spun că asta va rămâne de văzut în perioada următoare.

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI