38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Ce proiecte s-au aprobat azi de către Consiliul local Pitești

Astăzi a avut loc ședința extraordinară a Consiliului local Pitești, în cadrul căreia s-au luat hotărâri cu privire la organizarea evenimentului Zilele municipiului Pitești (Pitești Fest) – ediția a 30-a, s-a acordat titlul de cetățean de onoare artistului Sorin Ilfoveanu, și s-au luat măsuri pentru pregătirea de către municipalitate a deschiderii ștrandurilor. În acest sens se are în vedere închirierea unor spații în incinta celor două ștranduri (Costache Negri și Trivale) în vederea amenajării câte unei terase pentru alimentație publică. Prețul aprobat este de 1 leu/mp/zi iar locațiile se vor închiria în perioada 1 iulie – 31 august, cu drept de prelungire, dacă va fi nevoie.

În ceea ce privește organizarea sărbătorii orașului, Consiliul local a aprobat bugetul de 400.000 lei pentru manifestările dedicate acestei aniversări, buget care a fost aprobat și care provine în mare parte din sponsorizări. Din această sumă se va premia și Cea mai frumoasă și curată asociație de proprietari din Pitești.

De asemenea, se vor închiria suprafețe de teren pentru desfășurarea de activități comerciale și servicii pe domeniul public al mun. Pitești, prețurile fiind 10 lei/mp/zi pentru activitățile comerciale și 3 lei/mp/zi pentru servicii de agrement și divertisment destinate copiilor.

Cele 4 puncte de pe ordinea de zi au fost aprobate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site