4.3 C
Pitești
29 nov. 2023

Carmen Stoleru – centru la Dacia

Carmen Stoleru – centru la Dacia

Handbalista Carmen Stoleru vine în ”centrul” echipei Dacia Mioveni.

Carmen Dumitrița Stoleru, (n. 11 octombrie 1986, la Piatra Neamț) joacă în poziția „centru” și vine de la CSM Buzău, echipă unde a activat în ultimele cinci sezoane ale Ligii Florilor.

𝐓𝐫𝐚𝐬𝐞𝐮 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯

2004-2005 – HCF PIATRA NEAMT

2005-2018- HCM.ROMAN

2018-2023- GLORIA BUZAU

𝐌𝐞𝐬𝐚𝐣 𝐂𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐒𝐭𝐨𝐥𝐞𝐫𝐮:

《 Am inceput handbalul la 12 ani, la LPS Piatra Neamț, cu domnul profesor emerit Dan Valentin, căruia țin să-i mulțumesc pentru toată implicarea și dăruirea cu care m-a îndrumat către marea performanță.

Am descoperit acest sport prin sora mea mai mare, care îl practica de ceva timp. Am mers cu ea la câteva antrenamente și, pur si simplu, am simțit că acest sport este pentru mine.

Am ales o cariera profesionistă pentru că îmi place enorm să joc handbal. Este o parte din viata mea, il joc cu plăcere, pasiune și mă bucur că familia a fost mereu lângă mine, m-a înțeles și m-a sprijinit.

De ce am ales Dacia Mioveni?

În primul rând am fost încântată și plăcut surprinsă de interesul si atitudinea clubului.

În al doilea rând, îmi place să mă implic acolo unde se dorește creșterea handbalului spre marea performanță, așa cum arată proiectul sportiv prezentat de club. Este o nouă provocare în cariera mea.

Simt că pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor, voi da totul din experiența acumulată în handbal și la final vreau să ne bucurăm împreună!

Sunt nerăbdătoare să evoluez în fața suporterilor, de aceea îmi doresc să vină în număr cât mai mare la Sala Sporturilor Mioveni. Atât pentru spectatori cât și pentru noi, jucătoarele, handbalul presupune 60 de minute de conexiune ”wireless” între energiile vii din teren și din tribună.

Avem nevoie de suportul tuturor! Vă așteptăm la Sala Sporturilor Mioveni!》

Palmares

• 𝗖𝘂𝗽𝗮 𝗖𝘂𝗽𝗲𝗹𝗼𝗿:

o Optimi: 2014-15

• 𝗟𝗶𝗴𝗮 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻𝗮:

o Turul 3: 2020-21, 2021-22

• 𝗖𝘂𝗽𝗮 𝗘𝗛𝗙:

o Optimi: 2015–16

o Turul 3: 2016-17, 2017-18

• 𝗖𝘂𝗽𝗮 𝗖𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲:

o Semifinalistă: 2006–07

• 𝗖𝘂𝗽𝗮 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲𝗶:

o Câștigătoare: 2020-21

o Finalistă: 2013-14, 2015-16

o Medalie de bronz: 2019-20

o Semifinalistă: 2010-11, 2017-18

• 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗰𝘂𝗽𝗮 𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗶𝗲𝗶:

o Câștigătoare: 2020-21

o Finalistă: 2013-14, 2015-16

Anunțul transferului jucătoarei Carmen Stoleru a fost public pe pagina oficială a clubului CS Dacia Mioveni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI