4 C
Pitești
04 mart. 2024

Canalizare la Morărești

Canalizare la Morărești

Primarul comunei Morărești, Gheorghe Purcaru, a semnat la Ministerul Dezvoltării, alături de ministrul Adrian Veștea, contractul de finanțare pentru proiectul „Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere în comuna Morărești, cu satele Morărești și Săpunari, județul Argeș”.

Proiectul de canalizare se întinde pe o lungime de 10 kilometri, în cele mai mari sate ale comunei și va deservi circa 1000 de gospodării.

Valoarea proiectului este de 10,5 milioane lei, din care 10 milioane sunt alocați de minister. Finanțarea fiind asigurată, urmează procedura de licitație care va desemna câștigătorul contractului de execuție a lucrărilor.

Primarul spune că, din experiența anterioară, procedurile de licitație vor demara rapid iar cel târziu în aprilie-mai constructorul ar trebui să înceapă lucrările. Dacă avem noroc de un constructor serios, până în septembrie lucrările ar putea fi gata, spune primarul.

În urma eforturilor făcute de actuala administrație, lucrările de canalizare încheie un ciclu complet, acela al accesului locuitorilor comunei la facilități normale pentru secolul XXI – alimentare cu apă și canalizare, și alături de lucrările de asfaltare făcute pe o serie de drumuri comunale, sunt încă o etapă spre o dezvoltare sustenabilă a comunei Morărești.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI