33.7 C
Pitești
19 iul. 2024

Câmpulungenii fac front comun pentru salvarea femeii evacuate

Femeia din imagine, care a fost evacuată dintr-o locuință socială din Câmpulung, are probleme de sănătate, dar ea muncea, după cum comentează pe grupurile de facebook câmpulungenii, revoltați că primăria nu se implică în rezolvarea situației: „mătura în tot orașul, cu credință, de ani buni, străzi, parcuri, trotuare, aduna praful și mizeria care ar fi trebuit ridicate de către ADP. Degeaba există mașini de spălat străzile! Doamna Primar Lasconi, DE AZI ACEASTĂ FEMEIE STĂ PE STRADĂ, ÎN FRIG, PLOAIE, NEMÂNCATĂ ȘI NEDORMITĂ (ați evacuat o femeie bolnavă! Există inimă sau scrupule în Primărie sau Comisia care se ocupa de Locuințe?) … Lumea spune că nu v-a văzut pe acolo să stați de vorbă cu ea, să luați ceva măsuri, să faceți un LIVE ceva. Unde este DIGI, să vă însoțească, eventual? Nu aveți milă de acest om care mătură Câmpulungul de ani mulți, în credință, parcurile etc.? Face singură curățenie pe străzi cât ar face 5 angajați ai ADP-ului. Nu există Asistență Socială decât cu numele… ÎN ACEST MOMENT PLOUĂ TORENȚIAL ȘI FEMEIA STĂ ÎN PLOAIE!” (Grupul de facebook Municipiul Câmpulung, autor George Vicențiu Vișoiu) 
Postarea a adunat multe comentarii: „Asa ceva este inuman. Este un om bolnav care nu face rău la nimeni și care de ani de zile mătură străzile din oraș. Acestei femei ar trebui să-i dea primăria locuință și întreținerea să o plătească statul, nu să fie dată afară”. (Atanasia Claudia Atanasia)
„Ar trebui implicare din partea tuturor, avem și consilieri, viceprimar… Ionel State e în comisia socială, dl. vice Zaharia, dl. Zanvetor, dl. Dan Belu! Se implică cineva?” (Nika Vera)

„Păcat! Un om pașnic care curăţa orașul, fără nici o recompensă!” (Cornelia Popescu)

Așteptăm și noi implicarea URGENTĂ a Primăriei Câmpulung, îndeosebi a dnei primar Elena Lasconi. Sperăm să vă putem da și dv. astăzi vești bune.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site