18.1 C
Pitești
14 iun. 2024

Campionii de la Zinca – echipa TehnoZ – s-au întors în țară

Campionii de la Zinca – echipa Tehno – s-au întors în țară. Au fost întâmpinați la aeroport de părinți, circa 25 de persoane, și câțiva colegi – suporteri entuziaști ai echipei, care au venit cu flori și un tort inscripționat special – TehnoZ. La ora 22.30 campionii au început să iasă pe poarta de Sosiri. Cu trolere, cu bagaje, dar cel mai important bagaj – robotul lor. Emoționați, părinții si-au îmbrățișat copiii. După atâtea emoții trăite de la distanță, numai ei știu cât de greu le-a fost, acum în sfârșit i-au putut strânge în brațe. Mamele cu lacrimi de bucurie, iar colegii scandându-le numele. Frumos, emoționant. Chiar meritau asta.

Au venit în același avion cu echipa Peppers de la Iași, cu care au legat prietenii.

Bravo, copii! Ne bucurăm că ați ajuns cu bine acasă. Vă felicităm pentru parcursul vostru minunat și pentru că ne-ați reprezentat cu cinste!

Inspectoratul Școlar:

《Ei sunt campionii de la ”Zinca Golescu”, adolescenții minunați care ne-au făcut mândri și care au făcut cunoscut numele României și al Argeșului în întreaga lume: TehnoZ!
Campionatul Modial de Robotică desfășurat la Houston, în Statele Unite ale Americii a reunit cele mai bune echipe din întreaga lume. TehnoZ din cadrul Colegiului Național „Zinca Golescu” Pitești a urcat pe podium, obținând locul trei pentru design în divizia Ochoa. Deși s-a aflat pe primul loc în toate etapele și a condus detașat, un incident mai puțin fericit i-a ținut pe loc în ultimul moment. Uneori viața poate să ofere și momente intense, însă eroii noștri nu s-au descurajat și au căutat soluții până în ultima clipă, cu ajutorul oamenilor de suflet care le-au fost alături. Cu siguranță, vă vor povesti ei la momentul întoarcerii în țară.
Dar lucrurile pe care le cunoaștem mai puțin despre robotică și care merită amintite sunt cele care țin de valori și de principii: creativitate, lucru în echipă, fair-play, respect faţă de ceilalţi, politeţe, inovație, rezolvare de probleme şi calităţi care se îndreaptă spre generozitate, adaptabilitate, leadership … iar lista ar putea continua.
Privindu-le chipurile în imaginile grăitoare de pe pagina TehnoZ, veți înțelege că toți deopotrivă, elevi și mentori de la Zinca, le dețin în integralitate. Și pentru asta, pentru lecția de succes oferită le adresăm FELICITĂRI și le spunem, încă o dată: SUNTEM MÂNDRI DE VOI! Bun-venit acasă!》

CITEȘTE ȘI: Campionii României în fruntea clasamentului

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site