18.1 C
Pitești
14 iun. 2024

În curând, Bursa locurilor de muncă la Pitești

În curând, Bursa locurilor de muncă la Pitești

În data de  27.10.2023, începând cu ora 9:30, AJOFM Argeș organizează „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți”, care va avea loc în Pitești, strada Victoriei, nr. 12 B, la Salonul de evenimente “Mirage Events”-  situat în parcarea din spatele Magazinului Trivale – în incinta fostei locații Alcadibo.

Această Bursă denumită generic “pentru absolvenți”, nu este adresată exclusiv absolvenților promoției 2023,  la acest eveniment putând  participa și agenții economici care au locuri de muncă vacante destinate tuturor categoriilor de persoane, deoarece la acest eveniment pot participa toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

În cazul în care sunteți un agent economic care aveți locuri de muncă vacante disponibile și doriți să participați la această bursă a locurilor de muncă de la Pitești, va trebui să transmiteți la AJOFM Argeș Anexa 1A completată de către dumneavoastră cu locurile de muncă disponibile, cu mențiunea „Pentru Bursa locurilor de muncă” , pentru a le putea centraliza, până în data de 25.10.2023, ora 14:00, la  mail: claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro sau  ajofm.ag@anofm.gov.ro

Persoana de contact AJOFM Argeș: Claudian Baciu  – 0761/103332;  0248/222415 – tasta 2. (Pentru orice nelămurire în legătură cu organizarea bursei cât și alte detalii, nu ezitați să contactați organizatorul)

Participarea la acest eveniment este gratuită pentru toți participanții.

Pentru o bună organizare a sălii, agenții economici care doresc să participe la bursă sunt rugați să precizeze în email-ul către AJOFM câte persoane (reprezentanți) vor participa fizic din partea societății. Pentru a evita crearea aglomerației  la intrare, reprezentanții firmelor ar fi indicat să fie prezenți până la ora 9:15.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site