4 C
Pitești
04 mart. 2024

Bugetul Mioveniului în dezbatere publică

Bugetul Mioveniului în dezbatere publică

Au început dezbaterile pe cartiere ale Proiectului de Buget al Orașului Mioveni, pentru anul 2024. Viceprimarul Ciprian Țurlea se întâlnește cu cetățenii, care sunt invitați să-și spună cuvântul.

《 În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind Transparenţa Decizională în Administraţia Publică şi a Legii nr. 273/2006 privind Finanţele Publice Locale, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria oraşului Mioveni invită cetățenii orașului să se implice responsabil în procesul de realizare al unor viitoare investiții locale și zonale la nivelul comunității, asumându-şi rolul de participant activ în definirea și abordarea proiectelor de dezvoltare ale orașului.

Cu această ocazie, vor avea loc întâlniri zonale cu cetăţenii, la care vor participa viceprimarul Ciprian Țurlea, secretarul general al orașului – Ionuț Badea, consilieri locali, personalul de specialitate din cadrul Primăriei, dar şi directori ai instituţiilor subordonate.

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 23 ianuarie 2024, de luni până vineri, între orele 08,00 – 16,00, precum şi transmise electronic la relatiipublice_mioveni@ag.e-adm.ro.

Propunerile proiectului program de investiții și a bugetului local pot fi vizualizate şi studiate la adresa de web: www.emioveni.ro》

Program întâlniri zonale:

Sâmbătă, 20 ianuarie 2024, ora 10.00 – Multifuncționala Făgetu;

ora 11.30 – Multifuncționala Colibași;

Duminică, 21 ianuarie 2024, ora 10.30 – Casa de Cultură Racovița;

ora 12.00 – Școala Gimnazială Clucereasa;

Marți, 23 ianuarie 2024, ora 17.00 – Centrul Cultural Mioveni.

Proiectul de buget va fi supus votului de aprobare al Consiliului Local în şedinţa programată pentru luni, 5 februarie, de la ora 17.00, la Primăria Mioveni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI