25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

Bărbatul dispărut a fost găsit în viață de polițiști

Bărbatul dispărut a fost găsit în viață de polițiști

Polițiștii au fost informați că un bărbat de 34 de ani din Mușătești a plecat de la domiciliul său, de pe raza localității Mușătești, în această după-amiază.

Având în vedere împrejurările relevate de primele verificări efectuate de polițiști, din care a rezultat că bărbatul căutat s-ar fi îndreptat către o zonă împădurită din apropierea locuinței, au fost organizate echipe de căutare, alcătuite din polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești, ai Poliției Municipiului Curtea de Argeș, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș – Serviciul Acțiuni Speciale.

Totodată, alături de polițiști au participat și jandarmi și pompieri argeșeni, precum și persoane din cadrul comunității locale.

Din fericire, în urma căutărilor, o echipă de căutare, alcătuită din doi polițiști ai Secției de Poliție Rurală Domnești, l-a găsit pe cel în cauză, la circa 40 de minute de mers față de locul de unde persoana căutată a plecat.

Polițiștii care l-au găsit pe cel în cauză au observat și au urmat o cărare de urme în zona împădurită, pe care au urmat-o, pe un traseu ocolitor față de cel estimat inițial, bărbatul în cauză fiind găsit cu probleme la un picior.

După găsirea acestuia, bărbatul a fost adus la un drum, unde a fost consultat de un echipaj medical și ulterior transportat la spital, fără a prezenta alte leziuni in afara celei de la picior.

Polițiștii mulțumesc tuturor celor care au sprijinit demersul pentru căutarea bărbatului și îi felicită pe cei doi colegi care, datorită modului în care au abordat căutările, au reușit să îl găsească.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

BĂRBAT DISPĂRUT

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești desfășoară cercetări pentru identificarea unui bărbat de 34 de ani, care a plecat de la domiciliul său, de pe raza localității Mușătești, în această după-amiază.

Semnalmente: 1,80 m înălțime, aproximativ 80 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, cu calviție.

Vestimentație: hanorac roșu, pantaloni tip blue-jeans de culoare gri, bocanci negri.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248721519.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI