15.4 C
Pitești
02 dec. 2023

Balul Iernii pe ritmuri de carnaval, la Stâlpeni

În această seară, 20 decembrie, a fost mare bal la Stâlpeni. Balul Iernii pe ritmuri de carnaval. Evenimentul a fost organizat de Primăria Stâlpeni, la initiativa primarului Gabi Șerbănoiu, în colaborare cu Liceul Tehnologic  I.C. Petrescu din localitate, la Căminul Cultural Livezeni. Totul a fost făcut cu sprijinul financiar exclusiv al primarului Gabi Șerbănoiu, fără implicarea bugetului local.

La bal au participat elevii și cadrele didactice ale liceului, precum și câteva persoane din aparatul primăriei. Din păcate, chiar inițiatorul balului, primarul Șerbănoiu, nu a putut fi alături de copii, din cauza unui deces în familie.

Elevii s-au bucurat de un eveniment inedit, fiind prima ediție pe care au organizat-o și, după cât de bine s-au distrat astăzi, au promis că vor repeta experiența în fiecare an. Pentru că fiecare generație de liceeni are dreptul la un Bal adevărat.

Tinerii au venit elegant îmbrăcați și au dansat pe ritmuri săltărețe, susținute de un DJ, dar s-au și întrecut într-un concurs care i-a scos în evidență pe cei mai buni. De asemenea, au îmbrăcat costume de carnaval care de care mai inspirate. Mulți Moși Crăciuni și Crăciunițe au pigmentat cu culoarea roșie sala de bal. În spectacol au evoluat, în afara elevilor liceului, care au prezentat un dans tematic, și copiii din Ansamblul Pițigaia din localitate, care au venit cu obiceiurile tradiționale și au cântat Steaua sus răsare și colinde.

A fost o seară reușită din toate punctele de vedere, ne-a uimit eleganța și maturitatea elevilor de liceu, iar pentru o localitate din mediul rural a fost o experiență pe care rar o întâlnești.

Dar să lăsăm imaginile să vorbească:

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI