2.6 C
Pitești
30 nov. 2022
spot_img

Apărare puerilă: Bălășoiu spune că nu e el în poze (!)

Contactat de noi în această dimineață, deputatul Aurel Bălășoiu nu a dorit să ne dea niciun punct de vedere cu privire la scandalul sexual al cărui personaj principal este. Totuși, pe postul de televiziune Antena 3, demnitarul s-a apărat și a susținut că în imagini, de fapt, nu ar fi el:

Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat și drept dovadă că așteptăm să vedem soluția care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu știm nimic, ce e în spate (!), nu poți să vorbești.”

Nu sunt eu acolo (în acele fotografii – n.r.), ăsta e punctul meu de vedere„, a declarat astăzi Aurel Bălăşoiu, la Antena 3.

Acum, conducerea Partidului Social Democrat îl somează pe Aurel Bălășoiu să demisioneze din Parlament. Deputatul exclus din PSD a spus însă că nu îşi va da demisia din poziţia de parlamentar. Dacă Parchetul va descoperi însă că tânărul respectiv este minor, va fi obligat să o facă. Oricum, retrăgându-i sprijinul politic, PSD va vota pentru ridicarea imunității parlamentare a acestuia, la fel cum vor face și ceilalți parlamentari din PNL și USR.

Ultimele noastre imagini cu deputatul Bălășoiu le avem de la deschiderea Târgului „Rod cu spor”, de vineri, de la Muzeul Golești, unde era, dezinvolt, printre colegii de partid, așteptând venirea ministrului Daea, pe care chiar l-a și îmbrățișat. Nu știm dacă Bălășoiu știa (sau fusese avertizat) că a doua zi se va dezlănțui jihadul.

Aurel Bălășoiu a fost exclus sâmbătă din PSD. Potrivit unor poze date publicității de ziarul Gândul, Aurel Bălăşoiu a fost surprins într-o cameră, dezbrăcat, în pat cu un tânăr. Se pare că în cercurile mai intime ale deputatului, se știa despre preferințele lui homosexuale, dar se cam pusese „batista pe țambal” (preferințele sexuale sunt libere în secolul XXI, nu e o încălcare a legii), însă nimeni nu ar fi crezut că se va ajunge la astfel de dezvăluiri în presă, cu orgii sexuale și că ar fi implicate, pare-se, și fețe bisericești, așa cum se lasă să se înțeleagă în publicațiile din mediul online.

Ieri, primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat că îi retrage deputatului Aurel Bălășoiu medalia „Câmpulung 500” acordată luna trecută, din cauza „scandalului sexual în care este implicat”. Conform acesteia, „medaliile de aur ale Câmpulungului reprezintă onoare și recunoaștere, iar deputatul PSD nu o merită. Așa că va trebui să o înapoieze„, a spus aceasta.

De asemenea, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a transmis următorul comunicat de presă:

În lumina recentelor informații publicate în mass-media, cu privire la domnul deputat Bălășoiu Aurel, conducerea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a luat act cu mâhnire de apariția unei asemenea situații, care nu face cinste Bisericii Străbune și aduce atingere preceptelor morale creștin ortodoxe.
În acest sens, la nivel eparhial s-a hotărât anularea mandatului domnului Bălășoiu Aurel de membru în Adunarea Eparhială.
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se dezice de asemenea manifestări și îndeamnă la respectarea și cultivarea învățăturii tradiționale ortodoxe românești!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!