14 C
Pitești
19 iun. 2021
spot_img

Azi a avut loc lansarea candidaturii lui Mihai Victor Bălășoiu pentru Primăria Rociu

Ca urmare a faptului că Aurel Bălăşoiu a fost ales deputat, funcția de primar al comunei Rociu a rămas vacantă. Ca atare, în comuna Rociu se vor organiza alegeri locale pe 27 iunie.

PSD l-a desemnat pe Mihai Victor Bălăşoiu pentru a candida la primărie. Candidatul este fiul fostului primar, actualul deputat Aurel Bălăşoiu. Oamenii din Rociu au încredere în familia Bălăşoiu, iar tânărul Bălăşoiu este apreciat de localnici şi așa s-a hotărât să intre în cursa pentru primărie. El își dorește continuarea proiectelor tatălui său și, avându-l alături, beneficiind de experiența și sfaturile lui, e convins că va reuși să fie un primar bun.

Astăzi a avut loc, la Rociu, lansarea candidaturii lui, în prezența unor personalități de prim rang: preşedintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Ion Mînzînă, deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu, vicepreşedintele CJ Argeş, Adrian Bughiu, directorul Serviciului Public Județean de Pază şi Ordine Argeș, Cristi Funie şi deputatul PSD Nicolae Pavelescu, care este şi şeful de campanie al lui Mihai Victor Bălăşoiu, precum și deputatul Aurel Bălășoiu, tatăl candidatului.

Au fost prezenți la eveniment și mulţi cetățeni ai comunei, prieteni şi susţinători ai candidatului, care l-au emoţionat prin solidaritatea lor. Tânărul Bălășoiu își dorește să exceleze la capitolul proiecte cu bani europeni, să fie un primar în slujba oamenilor și are deja în minte multe planuri pe care le va pune în practică atunci când va fi primar. 

Succes!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI