20.9 C
Pitești
10 aug. 2022
spot_img

„Aventura Parc” oferă noi atracții în Parcul „Lunca Argeșului”

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a acordat o atenție specială parcului Lunca Argeșului, urmărind îmbunătățirea continuă a confortului piteștenilor care vor să se bucure de facilitățile acestui parc: umbra deasă, aleile largi, locuri de joacă, terenuri de sport, posibilitatea de a te plimba cu bicicleta, trotineta, cartul etc., precum și un loc de picnic amenajat anul acesta. Prin organizarea unor evenimente importante în acest parc, printre care chiar manifestarea-simbol a Piteștiului, Simfonia Lalelelor, precum și a unor concerte și festivaluri, primarul Gentea dorește să mute polul de interes al piteștenilor dornici de distracție spre acest parc minunat.

《 Parcul „Lunca Argeșului” și-a extins paleta de atracții, din această primăvară, oferind iubitorilor de activități sportive zona „Aventura Parc” – trasee de parcurs, cu grade diferite de dificultate, accesul publicului fiind gratuit.

M-am bucurat să văd și cele două noi linii de tiroliană cu scăunel, cu lungimi de 25 și de 35 de metri.
Vă invit să faceți același lucru!

Municipalitatea atrage atenția asupra obligativității de a folosi aceste amplasamente conform regulamentului disponibil tuturor vizitatorilor acestui spațiu de agrement, expus în zona „Aventura Parc”.》, scrie primarul Cristian Gentea pe pagina sa de facebook.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

3,756FaniÎmi place
98AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI