17.6 C
Pitești
14 apr. 2024

Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni!

Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni!

Echipa PSD Mioveni a decis: candidatul pentru funcția de primar al orașului constructorilor de mașini este inginerul Aurel Costache, unul dintre cei mai experimentați oameni din administrația publică.

Aurel Costache este membru al PSD din 1998. Vreme de 14 ani (2006-2020) a fost viceprimar al orașului Mioveni. Aurel Costache îi are alături în aceste alegeri și pe viceprimarul Ciprian Țurlea, și pe directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Soludarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Mariana Stocheci, deputatul Pavelescu Nicolae și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU au fost alături de organizația PSD Mioveni și în momentul desemnării candidatului.

Pe Aurel Costache îl știu toți locuitorii din Mioveni ca fiind un om echilibrat, foarte bine pregătit, serios și muncitor. Și-a demonstrat calitățile din plin în perioada în care a fost viceprimar, sunt sigur că le va demonstra și în funcția de primar. Echipa PSD Mioveni este una dintre cele mai performante din județ, iar rezultatele muncii de echipă se văd la tot pasul în Mioveni!”, a declarat Ion Mînzînă.

Experiența bogată în administrație, pregătirea profesională deosebită și echipa PSD Mioveni care îl suține îl recomandă pe Aurel Costache să fie primarul pe care Mioveniul îl merită. A muncit împreună cu echipa PSD la majoritatea proiectelor care au schimbat fața orașului căruia îi este dedicat pe deplin. Aurel Costache este omul care unește și construiește în echipă pentru Mioveni!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată! Sunt convins că împreună avem forța și susținerea necesare pentru a continua dezvoltarea acestui oraș minunat, cu oameni la fel de minunați! Mulțumesc și Consiliului Județean și parlamentarilor PSD Argeș pentru sprijinul constant pe care îl acordă Mioveniului!”, a declarat Aurel Costache.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI