13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

Au sosit tichetele pentru vaccinați

După o îndelungată așteptare, atunci când mulți își pierduseră speranța că vor mai primi tichetele promise celor care se vaccinează cu doza completă, în sumă de 100 lei, iată că Prefectura Argeş anunță că au sosit 23010 tichete pentru persoanele vaccinate și sunt disponibile la acest moment. Numărul acestora acoperă necesarul din septembrie și până la jumătatea lunii octombrie.

Inițial prefectura anunțase că acestea vor fi distribuite prin medicii de familie, dar după cum se vede, s-a renunțat la această idee. Tichetele de masă se acordă persoanelor vaccinate cu schemă completă, la centrele unde au fost imunizate, în baza registrului de evidență făcut de unitățile respective în acest sens.

Bonurile vor fi completate cu datele beneficiarilor când vor fi distribuite, iar cei care le primesc vor semna în registrul respectiv. Important de reţinut că nu pot fi ridicate de aparținători şi se acordă doar persoanelor vaccinate cu schemă completă (prima doză și rapel în cazul vaccinurilor Pfizer, Moderna, AstraZeneca și doză unică pentru Johnson&Johnson). Nu beneficiază de tichete cei vaccinați cu doza a treia.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI