38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Astăzi, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a semnat trei noi contracte care vizează asfaltarea a trei drumuri județene

Astăzi, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a semnat trei noi contracte care vizează asfaltarea a trei drumuri județene

Prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, Consiliul Județean Argeș a obținut o finanțare guvernamentală de 140 de milioane de lei, pentru 11 proiecte
Astăzi, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a semnat, în prezența secretarului de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Vlad Ștefan Niculae, trei noi contracte finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Contractele vizează asfaltarea a trei drumuri județene:

Modernizare DJ 739 Bârzești (DN 73D) – Negrești – Zgripcești – Beleți, L – 1,826 km, în comuna Vulturești. Valoarea totală a investiției este de 9.483.313, 21 lei.

Modernizare DJ 703B Morărești – Uda, L – 1,699 km. Valoarea totală a investiție 7.418.530,44 lei.

Modernizare DJ 732 C, Bughea de Jos – Malu – Godeni, L – 1,748 km. Valoarea totală a investiției este de 8.928.404,15 lei.
Reamintim că prin acest program național, Consiliul Județean Argeș <span;>a obținut o finanțare guvernamentală de 140 de milioane de lei, pentru 11 proiecte. Valoarea totală a acestora este de 180 de milioane de lei.

Pînă la aceast moment, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă a semnat cinci din cele 11 proiecte finanțate prin  Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

De altfel, primul proiect pentru care s-a obținut finanțarea a și fost finalizat. Este vorba de  ”Modernizare DJ 703B Pădureți (DJ679) – Costești (DN 65A), L=10,312 km la Lunca Corbului și Costești”. Pe lângă asfaltarea propriu-zisă a <span;>drumului județean, în cadrul proiectului au fost prevăzute și lucrări de reparații la cele trei poduri existente pe traseu.

Cel de-al doilea proiect “Staţie de epurare ape uzate şi reţea de canalizare menajeră aferentă unităților medicale: Spitalul de Boli Cronice Călinești, Unitatea de Asistență Medico-Socială Călinești, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Călinești și Centrul de Permanență Călinești din comuna Călinești” se află în implementare, faza de achiziție.


 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site