27 C
Pitești
24 sept. 2023

Asfaltare la Morărești

Asfaltare la Morărești

La Morărești, o comună din vestul județului cu 6 sate și în jur de 100 de kilometri de drumuri comunale, primarul Gheorghe Purcaru are 3 proiecte de asfaltare în desfășurare.

Primul este Drumul comunal Bărboiu, cu o lungime de 780 metri, în valoare de 290 mii lei fără TVA, care este aproape de finalizare. Al doilea – Drumul Comunal 201 Valea Luminii – 1,7 km, în valoare de 687 mii lei fără TVA și al treilea – Valea Caselor, 2,28 km, cu o valoare de 765 mii lei fără TVA.

Pe Valea Caselor, pregătirea substratului este făcută iar astăzi se vor turna primii metri de asfalt. Primarul Gheorghe Purcaru ne spune că în cel mult 15-20 de zile lucrările vor fi finalizate.

Deși jumătate dintre drumurile comunale sunt deja asfaltate, în continuare, se caută soluții să se asfalteze în fiecare an, ne spune primarul.

Comuna Morărești este traversată de Drumul Național DN 7, șosea ce leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, fiind cunoscută în întreaga țară pentru cunoscutul popas de la Dedulești unde se fac cei mai buni mici, dar și pentru fructele și țuica extrem de dulce și bună.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI