19.8 C
Pitești
23 sept. 2023

Asfalt în Albeștii de Argeș

Asfalt în Albeștii de Argeș

La Albeștii de Argeș, pe 26 iulie a început asfaltarea drumului comunal DC 263 Brătești-Florieni, care leagă satele între ele. În 9 zile s-au realizat lucrări de asfaltare, șanțuri și rigole.
Drumul este aproape finalizat,  mai trebuie să se facă doar marcajele și dungile laterale. Deja covorul asfaltic este turnat în totalitate și sunt gata rigolele, podețele și șanțurile, acolo unde a fost nevoie.

Drumul are o lungime de 1,7 km și deservește peste 40 de familii din satul Florieni, dar și alți cetățeni din comună, pentru că le facilitează accesul la pământuri. Finanțarea este asigurată prin Programul Anghel Saligny.

Urmează, de asemenea, să fie asfaltată și Strada Bisericii în satul Dobroțu, în lungime de peste 600 metri. Finanțarea este asigurată tot prin Programul Anghel Saligny, prin acesta urmând a fi asfaltate și alte drumuri comunale.

Primarul Gabriel Popa spune că dintre toate lucrurile lucrurile bune pe care le-a făcut sau pe care dorește să le facă în continuare în comună, asfaltarea drumurilor i se pare cea mai benefică și dorită de cetățeni. Este un indicator de civilizație, spune primarul. Astfel de lucrări vor continua în Albeștii de Argeș, am în plan pentru anii viitori asfaltarea și a altor drumuri, prin programele naționale sau prin  proiecte pe fonduri europene.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI