17.2 C
Pitești
12 apr. 2024

Argumentele lui Cîțu

Florin Cîțu a fost ales noul președinte al Partidului Național Liberal. În urma numărării voturilor delegaților de la congres, în număr de 4848, 2878 au fost pentru Florin Cîțu, iar pentru Ludovic Orban au votat 1898. 72 de voturi au fost anulate.

Deși fluierat și huiduit în timpul discursului susținut la Congresul PNL de către susținătorii lui Orban, Florin Cîțu și-a declamat argumentele:

Cei care strigați „demisia” știți că vreți să vă dați jos propriul guvern, numai Dragnea mai făcea asta. Câtă emoție, frumos. O campanie lungă și dificilă, eu nu regret nimic”, le-a spus Cîțu celor care huiduiau.

„Am rugămintea către toți susținătorii mei, să stea linistiți, să îl lase să își prezinte moțiunea, noi suntem pozitivi”, a intervenit Orban.

„Eeei”, a răspuns Cîțu, batjocoritor. „Nu am nevoie de susținere, do your worst (dați tot ce puteți mai rău, în limba engleză). Știu că nu am fost perfect, dar am învățat din fiecare greșeală”, a mai spus Cîțu.

Sute de liberali au scandat „Fără USL” și „Demisia”.

În campanie am văzut ce au nevoie românii și România, au nevoie de liberalism. Nu o să vă dezamăgesc!

Doar „echipa câștigătoare” a avut o campanie optimistă.

Colegi liberali, eu sunt Florin, omul care nu a intrat de mult în politică, dar care a muncit mult ca să ajunga aici. Și pentru asta vă mulțumesc vouă!

Niciodată nu voi permite ca PNL să fie îngenunchiat!

Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie „Votați PSD!” Niciodată! Ne delimităm de acest partid toxic, îl ținem în opoziție acum, dar și după 2024. Nu o să mă vedeți niciodată forțând o moțiune împotriva propriului guvern. Suntem liberali, nu facem ca Dragnea!

Sunt cel mai mare inamic al PSD, sunt singurul care poate asigura victoria PNL în 2024.

Acum PNL trebuie să facă o alegere care să ducă PNL la un alt nivel. Contracandidatul meu refuză să accepte acest lucru pentru că în joc este cariera lui politică.

Recunosc, sunt un politician atipic, nu mint, le spun românilor adevărul chiar dacă are costuri politice pentru mine. Am fost acuzat că prăbușesc economia, că închidem economia. De fiecare dată am demonstrat contrariul și o demonstrează cifrele oficiale. Luni aprobăm PNRR, la finalul anului vin primii bani.

Eu sunt Florin și sper că v-am convins pe toți să veniți în echipa mea, iar în următorii 8 ani să construim România liberală!

1000 de voturi în plus!

Cu alte cuvinte, FOLLOW YOUR DREAM!

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI