20.9 C
Pitești
20 mai 2024

Anunţ privind organizarea licitaţiei principale pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior pentru producția anului 2024 

Anunţ privind organizarea licitaţiei principale pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior pentru producția anului 2024

Organizatorul licitaţiei: Direcția Silvică Argeș, str. Trivale nr. 82, Mun. Pitești, jud. Argeș, tel.0248/213434; fax 0248/214099, e-mail office@silvapit.ro

Data şi ora desfăşurării licitaţiei pentru vânzarea de masă lemnoasă pe picior: 28 noiembrie 2023, ora 10.00.

Locul desfăşurării licitaţiei: platforma de licitaţie electronică a Direcției Silvice Argeș, disponibilă la adresa arges.piciorrnp.ro

Tipul licitaţiei: licitaţie ELECTRONICĂ.

Licitaţia este organizată şi se va desfăşura potrivit prevederilor Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 715/2017 cu modificările și completările ulterioare și cu respectarea dispozițiilor din Legea nr. 46/2008, cu modificările și completările ulterioare.

Data şi ora organizării preselecţiei: 23 noiembrie 2023, ora 10.00.

Data şi ora-limită până la care pot fi depuse documentaţia pentru preselecţie şi înscrierea la licitaţie: Dosarele conţinând documentele solicitate conform Regulamentului aprobat prin HG 715/2017, cu modificările şi completările ulterioare, se vor trimite DOAR  prin poşta electronică (la adresa licitatii@silvapit.ro), în format pdf, semnate cu semnătura electronică calificată sau sigiliu electronic calificat. Pentru înscrierea la licitaţiA ELECTRONICA operatorii economici vor transmite o cerere de înscriere la licitaţia electronică, cu indicarea identităţii lor electronice (adresa de e-mail validă a operatorului), la care se anexează documentele solicitate conform Regulamentului aprobat prin HG 715/2017, cu modificările și completările ulterioare, până la data de 22 noiembrie 2023, ora 1630.

Adresa de e-mail validă a operatorului economic este imperios necesară pentru transmiterea datelor de autentificare (utilizator și parolă) în platforma de licitație electronică.

Lista partizilor/grupajelor de partizi care se licitează, preţul de pornire la licitaţie pentru fiecare partidă/grupaj de partizi sunt afişate la sediul organizatorului şi pe site-ul www.rosilva.ro.

Volumul total de masă lemnoasă pe picior oferit la licitație este 39123.82 m3, din care pe natură de produse:

  • principale: 30028.52 (m3);
  • conservare: 8386.09 (m3);
  • secundare: 709.21 (m3);

și respectiv, pe specii și grupe de specii:

  • rășinoase: 11193,38 (m3);
  • fag: 19734.60 (m3);
  • stejari: 4522,47 (m3);
  • diverse tari: 2984,06 (m3);
  • diverse moi: 689,31 (m3);

Licitația electronica se desfasoara cu adjudecarea partizii/grupaj de partizi cu cel puțin două oferte valide.

Licitația nu este urmată de ședință de negociere.

           Alte informaţii privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiei: 

Informaţiile relevante referitoare la echipamentul electronic folosit, condiţiile tehnice şi modalităţile concrete de realizare a conectării:

Conectarea se realizează introducând arges.piciorrnp.ro în bara de adrese a browser-ului de internet.

Dispozitive ce pot fi utilizate: Calculator PC/ Laptop/ Tableta/ Telefon smartphone (cu sistem Android, IOS, etc);

Conexiune la internet stabilă: Mobilă: minim 3G+(H+), de preferat 4G sau Fixă: minim 10 mbps;

Dispozitiv cu browser de internet, cu posibilitate de suport a următoarelor browsere: Chrome, Opera, Mozilla, Safari, sau Microsoft ®EDGE, ori Internet Explorer versiune 10 sau mai mult.

Riscurile neîndeplinirii condiţiilor tehnice minime de conectare la platforma electronică de licitaţie, conexiunea stabilă la internet cât şi asigurarea sursei de energie electrică necesară funcţionării dispozitivelor operatorului, inclusiv cazul fortuit, cad în sarcina operatorului economic după începerea licitaţiei.

Criteriul de atribuire: preţul cel mai ridicat

Licitaţia electronică se desfăşoară într-o singură rundă de licitare, conform paşilor descrişi în caietul de sarcini, în ordinea partizilor/grupajelor de partizi de la ocoalele silvice programate a se licita, conform anunţului de licitaţie şi caietului de sarcini. Licitaţia electronică se închide după ultima partida de la ultimul ocol programat, iar ora estimată de finalizare în ziua de licitaţie este ora 19.00.

Operatorul economic participant la licitație trebuie să facă dovada achitării, anterior începerii ședinței de licitație, în contul organizatorului, prin instrumente bancare legale decontabile până la începerea licitației sau în numerar la casieria Direcției Silvice Argeș în limita sumei de 5000 lei, a:

  • Garanției de contractare pentru volumul de masă lemnoasă pe picior pe care intenționează să îl cumpere, în cuantum de 5% din valoarea de pornire la licitație;
  • Tariful de participare la licitație în valoare de 150 fara (TVA) lei.

Documentele privind constituirea garanției de contractare precum și dovada achitării tarifului de participare la licitația electronică, se trimit în format electronic, semnate cu semnătură electronică calificată sau sigiliu electronic calificat, la secretariatul comisiei de licitație anterior începerii ședinței de licitrație, la adresa de e-mail licitatii@silvapit.ro.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI