13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

Anticorupție în Argeș

Activități preventive anticorupție în cadrul campaniei „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

În contextul desfășurării activităților specifice Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 27 – 29 septembrie a.c., ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au desfășurat activități preventive pe raza mai multor localități din județul Argeș, respectiv: Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Ștefănești, Topoloveni și Mioveni.
Ofițerii de prevenire ai Serviciul Județean Anticorupție Argeș au interacționat cu cetățenii cărora le-au transmis informații preventive referitoare la infracțiunile de corupție și comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.
Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, conducătorii auto aflați în tranzit pe raza județului Argeș – beneficiari ai serviciilor publice oferite de structurile Ministerului Afacerilor Interne, cât și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Birourile și Formațiunile Rutieră.
Activitățile au fost integrate în cadrul „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul poliției rutiere”, din cadrul Campaniei naționale „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, care se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021 și prin implementarea căreia se dorește consolidarea integrității și încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.


Totodată, au fost popularizate și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Argeș, respectiv municipiul Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, județul Argeș, telefon/fax: 0248.607.000, interior 20.300; e-mail: arges.dga@mai.gov.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI