23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Ana Mihăilescu a ajuns acasă

Ana Mihăilescu a ajuns acasă
Ana Maria Mihăilescu, eleva de 16 ani de la Zinca Golescu, rănită în accidentul de mașină de lângă pasarela de la Bradu, în timp ce traversa strada, a ajuns acasă după aproape o lună de stat în spital. Starea ei este bună, ieri s-a externat și a ajuns acasă. 《A fost o bucurie enormă pentru ea când a intrat pe ușă, când și-a revăzut camera ei, lucrurile ei. Va urma o perioadă de recuperare, va face psihoterapie și terapie logopedică. Sperăm ca în maximum două săptămâni să poată să revină și la școală.》

Șoferul implicat în accident a luat legătura cu familia. A dovedit empatie și s-a oferit să ajute, dacă e necesar. Este pictor și locuiește în Pitești. A donat o icoană Secției de neurochirurgie de la Marie Curie.
《Are și el doi copii. A spus că ajută cu ce este nevoie… dar nu am ce să îi cer. Omul nu este vinovat. Norocul nostru a fost că nu a avut viteză》, spune Silviu Mihăilescu.
《Momentan Ana comunică doar cu familia, pe motive de refacere. Nu trebuie forțată, așa ne-au recomandat medicii. Mulțumesc doctorului Viorel Enache și doctorului Eduard Morlova, de la Spitalul de Pediatrie Pitești, precum și Serviciului de Ambulanță Argeș, toți s-au mișcat extraordinar, fapt ce a dus la salvarea copilului. Când orice minut contează, când o viață ține de timp, faptul că au gestionat exemplar momentul, începând cu procedurile de urgență și tratamentul aplicate aici, trimiterea la timp și pregătită corespunzător spre spitalele din București, toate acestea au dus la salvarea ei. Știu, pentru că am fost acolo și în momentele mele de disperare medicii și personalul medical au făcut tot ce era omenește posibil si absolut tot ce a fost posibil din punct de vedere medical.
Mulțumesc de asemenea medicilor și asistentelor de la Spitalul Marie Curie din capitală, pentru profesionalism și dăruire. Am fost tratați, ajutați, înțeleși, ne-am simțit ca-ntr-o familie acolo》, mai spune Silviu Mihăilescu, tatăl fetiței.

CITEȘTE ȘI: Dumnezeu o iubește pe Ana

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site