7.7 C
Pitești
05 mart. 2024

Ana Maria Pănescu – candidata PNL la Primăria Topoloveni

Ana Maria Pănescu – candidata PNL la Primăria Topoloveni

Partidul Național Liberal a decis candidata pentru Primăria Topoloveni: Ana Maria Pănescu are curajul să facă administrație locală performantă!

PNL Argeș a luat o decizie semnificativă pentru alegerile din 2024, desemnând candidata pentru Primăria Topoloveni: Ana Maria Pănescu, președinta PNL Topoloveni.

《 Ana Maria Pănescu nu este doar o candidată, ci un lider determinat, este curajoasă și implicată în viața comunității. Câștigătoarea încrederii topolovenilor, ea este recunoscută pentru abilitatea de a forma echipe puternice și pentru angajamentul zilnic față de oraș.
O administrație locală performantă este necesară pentru Topoloveni, iar Ana Maria este gata să aducă un suflu nou, proiecte sănătoase de investiții și o viziune actualizată asupra dezvoltării orașului.》, transmite PNL Argeș.

Prin această candidatură, PNL Argeș subliniază angajamentul său în sprijinirea femeilor în politică, recunoscând forța și profesionalismul acestora. Femeile sunt cheia pentru proiecte majore dedicate familiei, tineretului și antreprenoriatului, reprezentând cu înțelepciune interesele cetățenilor.

《 Este momentul să ne unim forțele pentru a transforma Topoloveniul într-un oraș în care cu toții să ne dorim să trăim. Șansa aceasta este Ana Maria Pănescu, primar la Topoloveni!》, mai transmite PNL.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI