-0.7 C
Pitești
19 ian. 2022
spot_img

Alternative pentru petrecerea timpului liber, la Piteşti

Consiliul Județean Argeș vă invită să participați la activitățile cultural – artistice organizate de către instituțiile subordonate, în perioada 21 august – 29 august 2021.

Iată programul:

 

Sâmbătă – 21 august
•Ora 18.00 – în Parcul Trivale, program artistic al Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești.

Duminică – 22 august
• Ora 19.00 – Finala Festivalului de muzică ușoară “ARTgeș FEST”, Grădina de Vară. ARTgeș FEST doreşte să stimuleze interesul copiilor şi tinerilor în domeniul interpretării vocale, să descopere şi să promoveze tinere talente, să introducă în circuitul valorilor creaţii artistice noi sau mai puţin cunoscute. (Centrul Cultural Județean Argeș)

• Ora 20.30 – “Revista … în aer liber” – spectacol cu momente de muzică și dans, la Teatrul de vară din Parcul Ștrand. Soliștii vocali, instrumentiștii și baletul Teatrului Alexandru Davila Pitești, au pregătit momente speciale de muzică și dans din repertoriul național și internațional! (Teatrul Al. Davila).

Luni – 23 august
• 23-26 august – Tabără de pictură cu tematică etnografică “Elena Stoica şi micii pictori de la Corbeni”, ediţia a X-a . Taberele de vară de la Muzeul Goleşti sunt o adevărată magie în care copiii petrec timp liber în mod creativ, socializează, se descoperă unul pe altul, leagă prietenii, învaţă. (Muzeul Golești)

• 23 august – 6 septembrie – „DESCOPERĂ POVEȘTILE DIN SPATELE OBIECTIVELOR TURISTICE CELEBRE” – Expoziție de cărți și albume care se pliază pe specificul temei enunțate. (Biblioteca Județeană Argeș)

• ESENȚE, PERSPECTIVE, PERSONAJE, (rubrică online) – Interviuri, recenzii, cronici de întâmpinare, profiluri de autor, fragmente din creația scriitorilor contemporani. (Biblioteca Județeană Argeș)

Marți – 24 august
• Prelegere dedicată medicului Carol Davila, cu ocazia comemorării a 137 de ani de la moartea sa, susținută de prof. univ. dr. Maria Besciu. (Muzeul Golești)
• 24-27 august – Atelier de scriere creativă coordonat de scriitori consacrați. (Muzeul Golești)

Miercuri – 25 august
• Ora 12.00 – “CARTEA DE LA ORA 12” – Prezentarea unei cărți de referință din literatura contemporană, română și străină; discuții pe marginea temelor, a modalităților de expresie artistică, a felului în care rezonează cu actualitatea noastră. (Biblioteca Județeană Argeș)

Joi – 26 august                                                 

• Ora 19.00 – Spectacol „Cântă-mi, lăutare!” – Doina Argeșului și invitații lor Grădina de Vară. (Centrul Cultural Județean Argeș)

 

Duminică – 29 august
• Ora 20.30 – “Revista … în aer liber” – spectacol cu momente de muzică și dans, Grădina de vară Pitești.

 

 

Foto: epitesti.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI