14.3 C
Pitești
03 oct. 2023

Aleși din 11 localități din nordul județului – în vizită la Parlament

Astăzi un grup de primari și consilieri locali din comunele din nordul județului au fost invitații deputatului argeșean Simona Bucura Oprescu la Palatul Parlamentului. Este vorba de primarii Marian Toader din Lerești, Ion Pădureanu din Godeni, Ion Marin din Stoenești, Ionel Dulamă din Rucăr, Mugurel Minciună din Cetățeni și Dumitru Secăreanu din Dâmbovicioara, împreună cu consilieri locali din aceleași localități, precum și din Câmpulung, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Dragoslavele și Valea Mare Pravăț.

《 Am primit azi cu mare bucurie la Parlament vizita unui grup de aleși locali din zona Muscel.

Am avut cu aceștia un dialog util, mai ales pe teme privind administrația publică locală, urmând apoi o vizită de lucru și documentare în Parlament.

Vom continua să organizăm astfel de deplasări ale aleșilor locali PSD din Argeș la Parlament cu convingerea că, în acest fel, putem face schimb de idei și bune practici benefice pentru toți.

Le mulțumesc colegilor deputați Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea pentru sprijin și implicare. De asemenea, le mulțumesc colegilor care au ajuns astăzi la Camera Deputaților și abia aștept să mă întâlnesc la Parlament și cu alți colegi din județ!》, a transmis Simona Bucura Oprescu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI