14.3 C
Pitești
27 feb. 2024

Alegeri la Rociu și Aninoasa

Astăzi vom afla la ce dată vor avea loc alegerile locale în comunele argeșene Aninoasa și Rociu. În ședința de Guvern se va stabili, prin hotărâre, data alegerilor locale parțiale pentru primari în peste 30 de circumscripții electorale din țară, printre acestea numărându-se și cele două localități din județul Argeș.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari. Conform propunerii transmise de AEP, perioada electorală va începe în data de 16 mai 2021. Totodată, candidaturile pentru funcția de primar vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

La Aninoasa, Ștefan Benonie (PSD) a câștigat alegerile din toamna anului trecut cu 49,23%,  dar după scrutin, când s-a ajuns la validare, instanța nu a acceptat mandatul – probleme cu ANI.

La Rociu situația stă în schimb altfel. După 4 mandate de primar, și cel de-al cincilea început, Aurel Bălășoiu s-a înscris în lupta electorală pentru Parlament și a câștigat un loc de deputat de Argeș pe listele PSD.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI