0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Aglomerație la Bursa locurilor de muncă, la Pitești

Aglomerație la Bursa locurilor de muncă, la Pitești

Azi s-a desfășurat Bursa locurilor de muncă la Pitești. Oamenii aflați în căutarea unui loc de muncă au venit dis de dimineață să ocupe loc la rând, iar începând cu ora 9.30 au început să intre în incintă.

Organizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș (director general Nicolae Bădescu), această bursă s-a numit generic „pentru Absolvenți”, dar nu a exclus nicio categorie de candidați și nicio categorie de locuri de muncă. S-au înscris 33 de firme, care au oferit 786 de locuri de muncă, din care 116 pentru cei cu studii superioare. Cele mai multe sunt în domeniul industriei auto, foarte căutați fiind inginerii, mai ales in proiectare, automatizari, transporturi, dar și economiștii și juriștii. De asemenea, managerii de proiecte. În industria auto se caută operatori CNC și operatori cablaje auto. De asemenea, au locuri de muncă vacante firmele care prestează servicii către populație, comerț, asigurări, agenți de securitate etc.

La bursă au venit și reprezentanți ai universităților, pentru a-i susține pe tinerii absolvenți aflați in căutarea unui loc de muncă și pentru a lua pulsul pieței muncii. De la Universitatea Constantin Brâncoveanu, de la specializările Management și Contabilitate, a fost prezent Conf. univ. Dr Ene Sebastian, Rector, și Conf univ Dr. Mihaela Asandei, Decan al Facultății de Management-Marketing și Afaceri economice.

De asemenea, și reprezentanți ai Armatei – de la Biroul de Informare Recrutare – au fost prezenți. Cei care doresc să se angajeze în Armată, se pot adresa Biroului de Informare-Recrutare din cadrul Comisariatului Militar Judetean Argeș, chiar dacă nu au prins bursa de azi.

Bursa va fi deschisă toată ziua astăzi, atâta vreme cât vor fi solicitanți.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI