23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Adjunctul Poliției Mioveni a salvat de la înec doi tineri

În jurul orei 14:30, un tânăr de 17 ani suna speriat la 112, anunțând că doi prieteni ai săi sunt în apă, în zona cunoscută ca „Bemo”, în apropiere de orașul Mioveni, iar unul dintre ei este extenuat și nu mai poate ține piept apei puternice.

Apelul a fost direcționat imediat către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au ajuns foarte repede la locul unde tinerii se aflau la scăldat.

Între cei care au ajuns la locul în cauză se afla și adjunctul Poliției Orașului Mioveni, Comisar Șef Tinca Dragoș, care a preferat să își însoțească colegii la locul faptei și să acționeze decât să permită să se întâmple o tragedie sub ochii săi.

Fiind un bun înotător și stăpânind tehnicile de salvare, ofițerul de poliție a intrat în apă ajungând până la cei doi tineri care se țineau cu greu de o creangă, abia-abia reușind să-și țină echilibrul pe un bolovan aflat în albia râului cu debit ridicat, ofițerul reușind să-i stabilizeze pe cei doi, după care i-a menținut deasupra apei până la sosirea pompierilor, care i-au scos din apă pe rând.

Din fericire, totul s-a încheiat fără ca vreunul dintre cei implicați să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

O atitudine care merită felicitări.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site