18.1 C
Pitești
14 iun. 2024

Acesta este criminalul!

Bărbatul cu afecțiuni psihice care este, din primele cercetări, suspectul principal in cazul crimei de la Bascov, a fost prins cu ajutorul jandarmilor in pădurea din apropierea casei.

El locuia în aceeași casă cu părinții și cu un frate, iar peste stradă locuia sora acestuia, asistenta medicală, cu familia sa (soțul și fetița lor de 6 anisori), pe care atunci când cumnatul a fost plecat la serviciu, i-a decimat. I-a omorât pe toți 5. Întâi pe tatal său si apoi pe mama, a urmat fratele acestuia, după care a trecut strada la casa sorei pe care a ucis-o împreună cu fetița ei. Soțul acesteia, medic, era plecat la serviciu.

Când cumnatul a sosit de la serviciu, imaginea de coșmar care i s-a înfățisat ochilor nu cred că va putea fi uitată vreodată. Copilașul lui, lumina ochilor săi, o fetiță de 6 ani, zăcea la pământ intr-o baltă de sânge. De asemenea, soția sa, cea căreia îi jurase că o va proteja și o va apăra, zăcea, de asemenea, lângă fetiță într-o ultimă îmbrățișare. Ucisă de propriul frate. Imaginile sunt terifiante, o minte normală nu poate înțelege asemenea tragedie.

În casa de vizavi, părinții săi în vârstă, neputincioși în a se apăra în fața unui descreierat, au cedat și ei în fața forței nebănuite a criminalului declanșată de furia necontrolată. Si-au găsit sfârșitul, apărându-se unul pe altul. La scurtă distanță și fratele acestuia, tot mort. Doamne, ce tragedie!

Ne întrebăm, ce caută indivizii periculoși, cu afecțiuni psihice care îi duc la violență extremă, în custodia familiei? Aceștia trebuie internați în centre speciale, sub pază. Statul trebuie să se sesizeze în această privință. Până nu e prea târziu.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site