38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

A picat și Firea

A picat și Firea

Gabriela Firea a demisionat astăzi din funcția de ministru al Familiei, după ce a fost convocată la guvern de premierul Marcel Ciolacu, în contextul scandalului cu azilele groazei din Ilfov. Firea s-a suspendat și din funcția de președinte al PSD București.

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a scris pe Facebook că „totul este bine regizat”. „Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVAȚI SĂ PLĂTEASCĂ! Au reușit să scape de ea!…”, a scris Pandele, care a redistribuit mesajul postat de Gabriela Firea.

Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Familiei. Într-o postare lungă, Firea spune că nici ea, nici soțul ei și nici sora ei nu au avut cunoștință despre ceea ce se întâmpla în centrele de bătrâni din Ilfov. Gabriela Firea acuză un „război total” pentru „demolarea” sa și pentru eliminarea ei din cursa pentru Primăria Capitalei.

Mesajul Gabrielei Firea

„Se poate vedea clar din cele 600 de pagini ale referatului procurorilor, urmare a anchetei derulate timp de jumătate de an, că nici eu, nici soțul meu, nici sora mea – care a lucrat doar pentru Serviciul de copii – NU suntem implicați și NU am avut cunoștință de ceea ce se întâmplă în aceste centre. Am fi reacționat, cu certitudine, am fi apărat viața și demnitatea acestor oameni!
În aceste 10 zile de război total pentru demolarea mea și mai puțin pentru aflarea adevărului, am observat că subit, ca la un semn sau o comandă, a existat un singur interes : să se arunce cât mai mult noroi spre mine, cât mai multe dezinformări, să se exercite presiune mediatică asupra mea și a soțului meu, să fim puși la stâlpul infamiei, cu un singur scop.

Scopul nu era doar să plec din Guvern. Conduc ministerul cu cel mai mic buget și m-am luptat, uneori, inclusiv cu cei care trebuiau să mă ajute pentru toate proiectele realizate, cu mare chin, într-un an și jumătate.

Obiectivul demolatorilor mei din multe direcții este să nu mai intru în cursa pentru Primăria Capitalei! Să nu mă mai aliniez la startul precampaniei! Toate sondajele arată că aș fi câștigat în orice formulă politică. Pentru că bucureștenii au plătit, din păcate, amar, cei trei ani de experimente pe viața lor cu un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor. Lui nu i s-a mai cerut nicio demisie, când s-au întâmplat chiar tragedii în mandatul său. Întotdeauna a fost o dublă măsură!”, a scris Firea.

Interimatul la Ministerul Familiei ar urma să fie asigurat tot de vicepremierul Marian Neacșu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site