3.4 C
Pitești
04 mart. 2024

A luat foc Restaurantul Conti

A luat foc Restaurantul Conti

Cunoscutul restaurant Conti de pe strada Teilor din Pitești a luat foc. Circa 40 de persoane care se aflau în clădire au fost evacuate de către personalul restaurantului până la venirea pompierilor.

Intervin pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat.

Intervenția este în desfășurare. Vom reveni.

《 Din primele informații, nu sunt persoane rănite. Persoanele din interior au fost evacuate. Incendiul se manifestă în zona acoperișului clădirii.

Este vorba despre un obiectiv cu destinația restaurant.》, transmite ISU Argeș.

O martoră care se afla în restaurant spune că momentul a fost înfricoșător. Erau circa 20 de persoane pe terasa de sus a clădirii, iar la un moment dat s-a stins lumina, după care o angajată a localului a strigat la clienți: „Să iasă toată lumea afară, că luăm foc!” După care au văzut flăcări în spatele terasei. Strigătul femeii a scos rapid toți clienții din zonă, majoritatea tineri, care s-au grăbit să coboare pe scări și au ajuns în stradă. Și clienții aflați în restaurant au ieșit rapid. În total în jur de 40-50 de persoane să fi fost cu toții. După care au văzut că toată partea de sus a clădirii a luat foc, arzând cu flacără deschisă, fumul înălțându-se până la cer. Pompierii au intervenit rapid, dar clădirea a fost serios afectată.

În imaginea de mai sus se pot vedea flăcările și fumul fotografiate din centrul orașului, zona Mobilux.

《 Incendiul s-a manifestat la acoperișul și terasa clădirii, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. În urma incidentului au fost afectate și bunurile din interiorul terasei.

Din clădire s-au evacuat pe cont propriu în jur de 50 de persoane, dintre care 8 angajați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică》, transmite ISU Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI